Meimaand Vastgoedmaand bij Geldvoorelkaar.nl

01-05-2019
Crowdfunding van vastgoed in opmars

In de maand mei staat vastgoedfinanciering centraal bij Geldvoorelkaar.nl. Wij beginnen de maand vast goed met VG Groep zakelijk vastgoed als project van de maand! De ondernemer van VG Groep zet de Vastgoedlening van Geldvoorelkaar.nl in om een bedrijfspand aan te kopen en te verbouwen tot vier complete bedrijfsunits. Met dank aan 628 investeerders werd dit project succesvol gefund, waarvoor gefeliciteerd! De aanvraag werd mede mogelijk gemaakt door De Financieringsstudio.

In de maand mei houden wij ons ook buiten de kantoordeuren bezig met vastgoedfinanciering:

* Op 7 mei staan we op de Dag van de Vastgoedfinanciering. Hier zal Edwin Adams namens Geldvoorelkaar.nl spreken in de sessie over Alternatieve Vastgoedfinanciering, maar onze collega's zijn ook te vinden op het Financieringsplein.

* Op 22, 23 en 24 mei organiseren we de cursus Vastgoed financiering met crowdfunding voor adviseurs. Ruim 140 accountants, adviseurs en financieringsspecialisten hebben zich inmiddels opgegeven en laten zich in een dagdeel bijscholen over de mogelijkheden van vastgoedfinanciering via crowdfunding. Opgeven is nog mogelijk.

Verder verwachten we in mei nog een aantal mooie vastgoedprojecten te publiceren op ons platform!

Meer weten over vastgoedfinanciering via crowdfunding? Lees ons recente artikel op Vastgoedjournaal, bekijk de brochure van de Vastgoedlening of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!