De nieuwsbrief van augustus 2020 is uit

10-08-2020

De nieuwsbrief van augustus 2020 is uit. Lees via de onderstaande link welke investeringskansen er momenteel zijn of bekijk direct de onderstaande nieuwsbrief.

 

 

Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
Investeerders - zomerse investeringskansen

De afgelopen periode zijn er dankzij investeerders weer diverse projecten gefund, waarvoor felicitaties.

We zien dat het vertrouwen verder hersteld. Dit merken wij in het aantal investeringen van de lopende projecten. In de periode vanaf mei tot augustus zagen wij een stijging van 52% in volume ten opzichte van dezelfde periode van 2019.

Er is tropisch weer op komst, toch attenderen wij u graag op nieuwe investeringskansen en een lopend project met renteverhoging voor het project Aankoop Bedrijfspand Auto Plaza op Geldvoorelkaar.nl.

In de nieuwsbrief zijn de lopende projecten zichtbaar!

Veel leesplezier en alvast een fijn zonnig weekend toegewenst.

Investeringskansen
Beleggingspand Soesterberg

De heer Lindeman, een zeer ervaren ondernemer en vastgoedbelegger, wendt zich tot de crowd voor de financiering van een beleggingspand in Soesterberg. In het pand is al 22 jaar een filiaal van winkelketen Kwantum gevestigd.

Kredietbedrag: 1 miljoen

Loan-to-Value: 67%

Rente: 6%

Looptijd: 30 maanden

Leenvorm: aflossingsvrij

Zekerheden: recht van eerste hypotheek

Investeren is nog mogelijk; het project is reeds voor 83% gefund.

Pitch Beleggingspand Soesterberg
Renteverhoging project Bedrijfspand Auto Plaza

Om het project nog aantrekkelijker te maken voor investeerders, heeft de geldnemer besloten om het rentepercentage te verhogen van 6% naar 7%. Deze aanpassing is doorgerekend en dit past ruimschoots binnen de berekende vrije cashflow. De risicoclassificatie blijft ongewijzigd op 5 gehandhaafd.

De lening wordt aangewend voor de aankoop van het bedrijfspand in Badhoevedorp.

Er zijn nog mogelijkheden om te investeren in het project. Het project is momenteel 42% gefund. De pitch is via de onderstaande knop weergegeven.

 

Pitch Aankoop Bedrijfspand Auto Plaza
Succesvolle fundings

Camping de Kleine Wielen

Sinds 2017 zijn Sjon en Adelien Janzen eigenaren van Camping de Kleine Wielen in Leeuwarden. De camping is al enkele zomers volledig volgeboekt en nu is het tijd voor een grootschalige renovatie.

Bij de renovatie komt de ervaring van de ondernemers goed van pas. Sjon runt sinds 1997 een Hout- & Tuincentrum, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en verzorgen van vakantiewoningen. In 2010 renoveerde hij samen met Adelien een andere camping, waarbij ze de houten chalets zelf ontwierpen en bouwden.

100% gefund, gefeliciteerd!

 

Spare Rib Express Zwijndrecht

Inmiddels zijn de ambitieuze ondernemers toe aan een nieuwe uitdaging waarin zij met veel energie opgedane kennis en ervaring kunnen inzetten. Met het oog op doorgroei en persoonlijke ontwikkeling biedt Spare Rib Express een ideale vervolgstap. Naast de juiste begeleiding biedt Spare Rib Express een gestroomlijnd concept met een sterke uitstraling. Nu hebben de ondernemers de mogelijkheid om de vestiging in Zwijndrecht over te nemen en kunnen zij hun ambities als franchisenemer van Spare Rib Express
waarmaken.

100% gefund, gefelicteerd!
Geldvoorelkaar.nl
Staat garandeert crowdfunding voor mkb bij Geldvoorelkaar.nl

Mkb-bedrijven die door de coronamaatregelen extra steun nodig hebben, kunnen nu via crowdfunding geld ophalen waarbij de overheid garant staat. Geldvoorelkaar.nl is daarvoor als eerste crowdfundingplatform van Nederlandse origine door het Rijk geaccrediteerd.

Na een accreditatieproces van enkele maanden kreeg Geldvoorelkaar.nl deze week positief bericht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Een belangrijke ontwikkeling, volgens directeur en oprichter Edwin Adams: ,,Non-bancaire financiers, waaronder crowdfunders, hebben de financierbaarheid van mkb-Nederland in de afgelopen jaren sterk verbeterd. Om het mkb ook in deze tijd te kunnen helpen, is het van belang dat deze financiers toegang krijgen tot dergelijke garantieregelingen. Dat Geldvoorelkaar.nl is geaccrediteerd, toont vertrouwen in de professionaliteit van ons platform.”

Lees meer
info@geldvoorelkaar.nl
085 - 2733 465
Facebook Twitter LinkedIn
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Stuur een mailtje met 'afmelden nieuwsbrief' naar info@geldvoorelkaar.nl