Nieuwsbrief- investeringskansen en werkwijze corona

29-10-2020

De nieuwsbrief van oktober 2020 voor de investeerders is uit. Lees via de link de nieuwsbrief of bekijk direct de onderstaande nieuwsbrief.

Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
Investeringskansen en werkwijze corona

In deze bijzondere tijden lichten we graag aan u toe hoe Geldvoorelkaar.nl omgaat met de impact van Corona. In deze nieuwsbrief treft u een artikel hierover aan.

Het is goed om te zien dat er nog steeds een grote investeringsbereidheid bestaat voor ondernemingen en vastgoedprojecten met perspectief. De afgelopen weken zijn dan ook vele projecten succesvol gefund dankzij onze investeerders. Ook de komende weken zullen weer veel projecten gepubliceerd worden. Wij staan klaar om MKB Nederland en investeerders te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities!

Zoals beloofd voorzien we u van kennis om succesvol te investeren. Na het eerste geslaagde webinar bieden we u graag een volgend (kosteloos) webinar aan. In dit webinar praat Willem Middelkoop u bij over de nieuwste economische ontwikkelingen en kansen.

Tenslotte staan er nog diverse interessante investeringskansen open. Investeert u ook?

Wij wensen u veel leesplezier!

24 november: Webinar met Willem Middelkoop

Willem Middelkoop zal u informeren over de (macro) economische ontwikkelingen op het gebied van o.a. rente, aandelen en grondstoffen. Ook zal Willem Middelkoop met Edwin Adams de rol van crowdfunding bespreken.

Het webinar vindt plaats op dinsdag 24 november om 20:30 uur. U kunt zich alvast aanmelden via LinkedIn. Uiteraard ontvangt u nog een aanmeldlink voor het webinar.

Het event zal circa 60 minuten duren. Wij nodigen u van harte uit om vooraf en tijdens het webinar vragen te stellen.

Lees meer over de webinars
Hoe gaat Geldvoorelkaar.nl om met de impact van corona?

Wij geven u graag inzicht in de werkwijze van Geldvoorelkaar.nl tijdens de coronacrisis. Aan het begin van de eerste lockdown-periode heeft Geldvoorelkaar.nl direct een aantal maatregelen genomen om de risico’s voor alle betrokken partijen te minimaliseren. Voor nieuwe aanvragen heeft Geldvoorelkaar.nl publicaties in een aantal sectoren on-hold gezet. Voor aanvragen waar het effect van corona niet direct evident was, heeft Geldvoorelkaar.nl nader ingezoomd op de branche/onderneming en een corona-paragraaf aan de publicatie toegevoegd.

Lees meer
Investeringskans: Ruimtevrij.nl

Het project is reeds voor 83% gefund door 644 investeerders.
Er wordt een rente geboden van 6,5%. De lening is volledig hypothecair gedekt (68% LTV) en heeft risicoclassificatie 3. Interessant voor u?

Bekijk de pitch
Investeringskans: Snackbar Molenwieck

Het project staat op dit moment in voorpublicatie en komt a.s. donderdag 29 oktober live. De onderneemster gebruikt de lening om de snackbar in Valkenburg te verbouwen. Naast de rente van 8% wordt ook een tegoedbon op heerlijke snacks aangeboden. Trek gekregen in dit project?

Bekijk de pitch
Investeringskans: Aankoop bedrijfspand Bliksem Bedrijfsdiensten

Ondernemer is actief in het aanleggen en onderhouden van kabelnetwerken en internet en beveiligingssystemen. Diensten die in deze tijden erg in trek zijn. Om de volgende stap te maken wil de ondernemer een bedrijfsunit aankopen. De lening is volledig hypothecair gedekt. Het project is reeds voor 46% gefund door 173 investeerders. Interessant voor u?

Bekijk de pitch
Crowdfunding gaat de grens over

Na 7 jaar voorbereidingen en onderhandelen is mede door het lobbywerk van het European Crowdfunding Network, input van Stichting MKB Financiering (SMF) en het aanjagen door Europarlementariër Caroline Nagtegaal, het gelukt om het Europees Parlement in te laten stemmen met de nieuwe Europese crowdfunding wetgeving (ECSP). Na een korte transitieperiode kunnen ondernemers vanaf eind 2021 in alle 27 Europese landen door deze crowdfunding wetgeving financiering ophalen. Het vervangt nationale wetgeving, waardoor er een geharmoniseerd wetgevend kader ontstaat in heel Europa.

Lees meer
info@geldvoorelkaar.nl
085 - 2733 465
Facebook Twitter LinkedIn
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Stuur een mailtje met 'afmelden nieuwsbrief' naar info@geldvoorelkaar.nl