De nieuwsbrief van oktober voor alle investeerders is uit

19-10-2020

De nieuwsbrief van oktober 2020 voor de investeerders is uit. Lees via de link de nieuwsbrief of bekijk direct de onderstaande nieuwsbrief.

Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
10 jaar Geldvoorelkaar.nl - webinars voor u

Geldvoorelkaar.nl bestaat 10 jaar!
In de overtuiging dat MKB financiering, beter, transparanter en sneller kon, is in oktober 2010 Geldvoorelkaar.nl opgericht. Deze maand bestaat Geldvoorelkaar.nl dus precies 10 jaar. Wat startte met een idee is uitgegroeid tot Nederlands grootste crowdfundingplatform met een kredietvolume van 233 miljoen euro en 1.700 financieringen voor MKB Nederland bijeengebracht door 261.000 investeringen. Dit was niet gelukt zonder de betrokkenheid van u als investeerder. Wij danken u daarom hartelijk voor het vertrouwen!

Wij voorzien u als investeerder graag van actuele kennis. Daarom organiseren we de komende weken 3 interactieve webinars met inspirerende sprekers. Houd u onze website in de gaten voor de exacte data.

Tenslotte zijn wij verheugd om genomineerd te zijn voor de Cashcow Awards 2020 in de categorie "Beste Crowdfundingplatform". Brengt u ook uw stem uit op Geldvoorelkaar.nl?

Wij wensen u alvast veel lees- en natuurlijk luisterplezier!

 
Webinar 1: Het Nederlandse financieringslandschap en de rol van crowdfunding

De volgende sprekers praten u graag bij over het Nederlandse financieringslandschap en de invloed op MKB Nederland.

Datum: wordt nader bekend gemaakt. Houd u onze website en social media in de gaten voor exacte data.

Duur: circa 60 minuten

Hans Biesheuvel
Voorzitter van Ondernemend Nederland.

Ronald Kleverlaan
Voorzitter van Stichting MKB Financiering.

Thierry Aartsen
Tweede Kamerlid namens de VVD.

Edwin Adams
Directeur Geldvoorelkaar.nl.

U kunt vooraf en tijdens het webinar vragen stellen.

 
Webinar 2: Economische actualiteiten en beleggen in grondstoffen

Onderwerpen:
Willem Middelkoop zal investeerders informeren over de (macro) economische ontwikkelingen op het gebied van rente, inflatie, aandelen, goud, zilver, edelmetalen, crowdfunding, bankencrisis et cetera.

Datum: wordt nader bekend gemaakt. Houd u onze website en social media in de gaten voor exacte data.

Duur: circa 60 minuten

 

 

 

 

 


Willem Middelkoop
Willem is een Nederlands publicist, ondernemer en voormalig beurscommentator op RTLZ. Tevens oprichter van het Commodity Discovery Fund.

U kunt vooraf en tijdens het webinar vragen stellen.

 
Webinar 3: Crowdfunding en beleggen in vastgoed

Onderwerpen:
In het interview met Thierry Stokkink zal Wim Burger vragen beantwoorden over crowdfunding en vastgoedfinanciering. Tevens gaat hij in op de motieven van crowdfundinginvesteerders en behandelt hij een aantal best practices.

Datum: 20 oktober om 15:00 uur (u ontvangt een link per e-mail)

Duur: 60 minuten

Wim Burger
Business Development Manager bij Geldvoorelkaar.nl.

Thierry Stokkink
Vastgoedbelegger en Financieel Adviseur.

U kunt vooraf en tijdens het webinar vragen stellen.

Genomineerd voor de Cashcowaward

Stemt u op Geldvoorelkaar.nl? Dat kan t/m 24 oktober via deze link.

Welke financial biedt de beste dienstverlening richting particuliere beleggers en komt in aanmerking voor één van de prestigieuze Cashcow Awards? U bepaalt wie er wint! De lezers van Cash, Cashcow.nl en de leden van beleggersclub Bull Up hebben hun stem uitgebracht. Zij verkozen welke financials in 10 verschillende categorieën een award waardig zijn.

Er zijn uiteindelijk vijf genomineerden per categorie overgebleven die in aanmerking komen voor de prestigieuze ‘Cashcow Award’. Geldvoorelkaar.nl behoort tot de genomineerden in de categorie Beste crowdfundplatform!

Inmiddels zijn de genomineerden bekend op basis van de eerste stemronde. U kunt nog tot 24 oktober (12.00 uur) uw stem uitbrengen. De Cashcow Awards worden op 30 oktober uitgereikt tijdens de online BeleggersFair.

Breng hier uw stem uit
Investeringskansen

De volgende projecten staan open op Geldvoorelkaar.nl. U kunt nog investeren in:

Bekijk alle projecten
EU verdubbelt maximale bedrag crowdfunding

Het Europees Parlement heeft een nieuwe wet voor crowdfunding aangenomen. Niet alleen het maximale kredietbedrag wordt verdubbeld naar € 5 miljoen. Ook worden de eisen aan IT en Governance aangescherpt en wordt betalingsverkeer gereguleerd. Platformen met een vergunning kunnen straks in heel de EU actief zijn. Hiermee wordt een belangrijk fundament gelegd voor verdere groei van de crowdfundingsector en betere toegankelijkheid tot financiering voor het MKB.

‘Het wordt voor ondernemers makkelijker om geld op te halen’, zegt Caroline Nagtegaal, namens de VVD lid van het Europees Parlement en voorvechter van de nieuwe wet. ‘Dat is van groot belang aangezien banken aan steeds strengere eisen moeten voldoen en dus minder vrijgevig kunnen zijn.’

Geldvoorelkaar.nl heeft recent samenwerkingen opgestart met institutionele beleggers. In combinatie met de nieuwe wetgeving zal dit de financieringsmogelijkheden vergroten voor MKB ondernemers en hun adviseurs.

Lees meer
info@geldvoorelkaar.nl
085 - 2733 465
Facebook Twitter LinkedIn
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Stuur een mailtje met 'afmelden nieuwsbrief' naar info@geldvoorelkaar.nl