Ontdek de kracht van zakelijke crowdfunding: schrijf u in voor onze kosteloze kennislunch

15-09-2023

Wilt u de kracht van zakelijke crowdfunding ontdekken om zo de perfecte oplossing te vinden voor uw MKB-ondernemingen? Meld u dan nu aan voor onze exclusieve en kosteloze kennislunch, die elke eerste woensdag en donderdag van de maand plaatsvindt op ons kantoor in Veenendaal.

Tijdens deze bijeenkomst, die gepaard gaat met een heerlijke lunch, wordt u in 1,5 uur ondergedompeld in de wereld van op maat gemaakte financieringsmogelijkheden die crowdfunding te bieden heeft. Onze praktijkgerichte aanpak maakt de kennislunch toegankelijk voor iedereen en biedt meer dan voldoende ruimte voor al uw prangende vragen. Stelt u zich eens voor wat u allemaal kunt bereiken met zakelijke crowdfunding. Welke strategieën u kunt toepassen om ondernemers te begeleiden naar een succesvolle crowdfundingcampagne? Welke bedrijfstypen komen in aanmerking voor deze innovatieve financieringsmethode, en hoe kunt u de financiering op de juiste manier structureren? Deze en vele andere vragen zullen uitvoerig worden behandeld tijdens onze kennislunch.

Met een geschiedenis als het allereerste zakelijke crowdfundingplatform in Nederland en een indrukwekkende lijst van meer dan 2.200 succesvol gerealiseerde campagnes, staan wij garant voor expertise en resultaten. Daar kunt u van op aan! Schrijf u vandaag nog in voor onze kosteloze kennislunch en vergroot uw financieringsmogelijkheden door de inzet van crowdfunding via Geldvoorelkaar.nl. Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor MKB Nederland!

Locatie: Kantoor Geldvoorelkaar.nl (Traverse 3, 3905 NL Veenendaal)
Frequentie: Maandelijks (elke eerste woensdag en donderdag)
Tijdstip: 12.00 uur – 13.30 uur
Voor wie: Financierders, adviseurs, accountants en corporate finance adviseurs

Aanmelden? Stuur een e-mail naar sales@geldvoorelkaar.nl met onderwerp ‘aanmelding kennislunch’. Vermeld in de e-mail welke maand u wilt komen en of uw voorkeur uit gaat naar woensdag of donderdag. U ontvangt snel de bevestiging per e-mail. Graag tot dan!