Opening ‘Week van de Belegger’ met gongslag bij Euronext Amsterdam

06-11-2023

Vrijdag 3 november is traditiegetrouw met een slag op de gong om 09.00 uur stipt de handelsdag op Euronext Amsterdam geopend. Onze CEO Ilse Nobel was hier namens Geldvoorelkaar.nl bij aanwezig in het kader van de ‘Week van de Belegger’. Tijdens de Week van de Belegger, van 3 tot en met 10 november, staat kennis en informatie op het gebied van persoonlijke financiële ontwikkeling, producten en diensten centraal.

Week van de Belegger
Ilse Nobel onderschrijft het belang van kennisdeling en voorlichting als het gaat om financiële producten, investeren en beleggen. ''De recente economische ontwikkelingen maken dat Nederlanders meer dan ooit bezig zijn met geld, verantwoord beleggen en alternatieven om spaargeld te laten renderen, zegt Ilse Nobel. ''Bij Geldvoorelkaar.nl hechten wij veel waarde aan informatievoorziening voor onze klanten. Dit vergemakkelijkt het nemen van een weloverwogen en goed onderbouwde investeringsbeslissing.''

BeleggersFair
De afsluiting van de Week van de Belegger is op vrijdag 10 november met de BeleggersFair in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Geldvoorelkaar.nl staat ook op de BeleggersFair met een stand. U vindt ons op standnummer 20. Wij kijken ernaar uit om u hier te ontmoeten.