Platformverbeteringen: vernieuwd dashboard en uitgebreide Wallet functionaliteiten

21-06-2024

Ons innovatieteam heeft afgelopen weekend een aantal interessante updates doorgevoerd om het gebruiksgemak van ons platform te verbeteren, met een focus op de 'Mijn Omgeving'. Deze aanpassingen zijn bedoeld om investeerders een soepelere en efficiëntere ervaring te bieden.

Vernieuwd dashboard voor gemakkelijke navigatie
De meest opvallende verandering is het vernieuwde dashboard. Vanaf nu, wanneer investeerders inloggen, komen zij direct terecht op deze gepersonaliseerde landingspagina. Het dashboard is ontworpen om gebruikers snel toegang te geven tot alle belangrijke functies en secties van het platform. Dit betekent dat investeerders met slechts een paar klikken naar hun gewenste locatie kunnen navigeren, wat tijd bespaart en het gebruiksgemak verhoogt.

Verbeterde Wallet functionaliteit
Daarnaast is de Wallet uitgebreid met een nieuwe functionaliteit. Investeerders kunnen nu eenvoudig hun transactieoverzichten downloaden. Onderaan het transactieoverzicht is een knop toegevoegd waarmee gebruikers een selectie van transacties kunnen maken en deze direct kunnen downloaden. Dit maakt het eenvoudiger om financiële activiteiten bij te houden en te beheren, wat bijdraagt aan een transparanter investeringsproces.

Deze verbeteringen zijn onderdeel van onze voortdurende inspanningen om ons investeringsplatform te optimaliseren. U kunt de komende periode meer wijzigingen van ons verwachten, uiteraard gericht op het verhogen van het gebruikersgemak van ons platform.