Schoonderwoerd Scheepsfinancieringen B.V. ontvangt Geldvoorelkaar.nl Synergie Award

10-10-2023

Donderdag 5 oktober ontving Schoonderwoerd Scheepsfinancieringen B.V. in Bleskensgraaf de Geldvoorelkaar.nl Synergie Award – kwartaal 3 2023. De gouden handdruk inclusief een uitgebreid borrelpakket werd overhandigd door Business Development Manager Wim Burger aan eigenaar en oprichter Henk Schoonderwoerd. Hij ontving deze prijs namens Geldvoorelkaar.nl vanwege zijn uitzonderlijke inspanningen als bemiddelaar ter bevordering van innovatie en groei in de binnenvaartbranche.

Schoonderwoerd Scheepsfinancieringen B.V.
Henk Schoonderwoerd, eigenaar en oprichter van Schoonderwoerd Scheepsfinancieringen B.V. is al jaren actief als gespecialiseerd bedrijfsadviseur in de binnenvaart. Hij ondersteunt ondernemers in diverse fasen van hun bedrijf, met een specifieke focus op financieringen en het opstellen van sterke businessplannen. ‘’Henk is met zijn bedrijfsadvieskantoor al vanaf 2017 een zeer gewaardeerd zakenpartner van Geldvoorelkaar.nl. Schoonderwoerd Scheepsfinancieringen B.V. heeft sinds die periode al meer dan 30 binnenvaartprojecten op ons crowdfundingplatform succesvol weten te financieren’’ aldus Wim Burger. ‘’Inmiddels werk ik al vele jaren met volle tevredenheid samen met Geldvoorelkaar.nl. De klantvriendelijkheid en klantgerichtheid spreekt mij zeer aan. Of het nu gaat om de kredietbeoordelaar of de klantenservicemedewerker, de dienstverlening is bij alle medewerkers van Geldvoorelkaar.nl snel en constructief. Dit maakt het voor mij mogelijk om mijn relaties snel te bedienen’’ licht Henk toe. Ook wil Henk de investeerders bedanken voor het gestelde vertrouwen. ‘’De ondernemers realiseren rendement en de binnenvaartondernemer kan zijn ambitie waarmaken. Een echte win-win situatie’’.

Geldvoorelkaar.nl Synergie Award
De Geldvoorelkaar.nl Synergie Award is een symbolische trofee die twee handen schudt, wat de samenwerking en de synergetische voordelen die daaruit voortkomen symboliseert. De winnaars van deze samenwerkingsprijs ontvangen niet alleen erkenning en exposure, maar ook een leuke attentie in vorm van een uitgebreide borrelplank. De Synergie Award wordt door Geldvoorelkaar.nl ieder kwartaal uitgereikt aan het intermediairskantoor dat op een opvallende of succesvolle manier impact heeft weten te maken. Wim benadrukt dat de invloed van deze tussenpersoon, vaak in samenwerking met DGH advies, zeer duidelijk is voor zowel ondernemers in de binnenvaart als voor de duizenden investeerders die betrokken zijn bij deze projecten. ‘’Henk kijkt daarbij verder dan de standaard financiering. Veel projecten die via Geldvoorelkaar.nl zijn gerealiseerd zijn stapelfinancieringen. Regelmatig hebben we met Henk nieuwe constructies voor stapelfinancieringen geïmplementeerd. De investeerders belonen deze kwaliteit en het rendement op de investering op hun beurt weer met een vlotte funding’’ aldus Wim Burger.