Succesvolle kennislunch voor startende investeerders

28-02-2024

Op woensdag 28 februari 2024 vond op ons kantoor in Veenendaal een kennislunch plaats voor beginnende investeerders. De ochtend begon met een groep enthousiaste investeerders bij Geldvoorelkaar.nl. Gedurende anderhalf uur kregen ze een introductie in de wereld van zakelijke crowdfunding, waarmee zij direct een vliegende start kunnen maken. Zo'n twintig relaties genoten van een informele setting, vergezeld van broodjes en koffie, terwijl ze werden bijgepraat over de mogelijkheden die crowdfunding via Geldvoorelkaar.nl kan bieden.

Eerste investeerdersbijeenkomst
CEO Ilse Nobel trapte de kennislunch af met een kort welkomstwoord, gevolgd door Accountmanager Timo Harleman die de groep meenam door het ontstaan van crowdfunding en praktisch liet zien hoe investeren via Geldvoorelkaar.nl werkt. Vervolgens nam Financieringsspecialist Marco de Roo de investeerders mee door het screeningsproces van de aanvragen en de uitgebreide riskanalyse. Tussendoor stelde de investeerders diverse vragen, dit zorgde voor een dynamische setting. Hierna nam Business Development Manager Wim Burger de groep aan de hand van een aantal quizvragen mee in het structureren van een robuuste investeringsportefeuille. Hij benadrukte met name het belang van spreiding, dat door middel van crowdfunding op relatief eenvoudige wijze te bereiken is. De investeerders waren duidelijk geboeid en er kwamen diverse vragen uit het publiek aan bod.

Ook aanwezig zijn?
Bent u startend crowdfundinginvesteerder of wilt u doorgroeien met uw portefeuille? Meldt u dan aan via info@geldvoorelkaar.nl o.v.v uw naam en contactgegevens, u bent van harte welkom. Onze bijeenkomsten zijn thema afhankelijk. Op deze manier kunt u naar gelang uw interesse en kennisniveau bij één of meerdere bijeenkomsten aansluiten, kennis opdoen of specifieke vragen aan ons stellen. De investeerdersbijeenkomsten zijn gratis en duren ongeveer 1,5 uur.