Terugblik op de cursus: Doelgericht adviseren over crowdfunding voor het MKB

21-06-2022

Na een pauze van twee jaar door corona, mochten we op 2, 3 en 8 juni maar liefst 125 financieringsadviseurs verwelkomen bij de jaarlijkse cursusdagen. De onderwerpen van dit jaar? De belangrijkste trends in de zakelijke crowdfundingmarkt, de gevolgen van de Europese crowdfundingverordening en best practises op het gebied van succesvolle crowdfundingprojecten. Alex Tevel was dit jaar wederom de cursusleider en voor Erkend financieringsadviseurs vielen er 2 PE-punten te behalen (Stichting MKB Financiering).

We kunnen terugkijken op een drietal zeer geslaagde cursusdagen. Het was goed om na lange tijd elkaar weer fysiek te kunnen ontmoeten en bij te praten. Tijdens de cursus werd er uitgebreid aandacht besteed aan praktijk casuïstiek en de gevolgen van de Europese crowdfundingverordening. Duidelijk is dat zakelijke crowdfunding een vaste plek onder de financieringsoplossingen heeft gevonden en er nog veel kansen voor MKB- en vastgoedondernemers benut kunnen worden.

Onder leiding van Alex Tevel, Wim Burger en Bram Anvelink werden alle facetten van deze vorm van financieren uitgelicht. Het leverde veel deelnemers vernieuwde inzichten op, met name het te realiseren maatwerk was voor vele adviseurs een eye-opener.

In 2023 organiseren we wederom cursusdagen voor financieringsadviseurs. Te zijner tijd zullen we u hier uiteraard over informeren. Wilt u meer weten over zakelijke crowdfunding of sparren over praktijkcasussen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons Sales team staat voor u klaar via sales@geldvoorelkaar.nl of via (085 - 2733 465).