Uw investering sneller rentedragend: 'Proceswijziging per 1 juni 2023'

17-05-2023

 

Geldvoorelkaar.nl streeft ernaar om het investeringsproces voor u als investeerder eenvoudig en snel te laten verlopen. Daarom willen wij u graag informeren over een proceswijziging die vanaf 1 juni 2023 van kracht zal zijn, met als doel uw investering sneller te laten renderen.

De proceswijziging
Wanneer u investeert in een project naar keuze, vragen wij u om het investeringsbedrag direct over te maken vanuit uw Wallet. U krijgt dus geen betaalverzoek meer. Deze proceswijziging brengt voordelen met zich mee. Uw investering wordt direct rentedragend wanneer het project 100% is volgeboekt. Hiermee zijn alle investeringsgelden ontvangen.

Soepeler verloop van het fundingproces
Allereerst zorgt het voor een snellere start van de rentedragende periode, wat betekent dat u eerder dan voorheen kunt profiteren van het rendement op uw investering. Daarnaast draagt ​​deze wijziging bij aan een soepeler verloop van het fundingproces. Vertragingen die voorheen ontstonden doordat mede-investeerders later betaalden, worden hierdoor voorkomen. Uiteindelijk wordt het financieringsdoel voor de geldnemer ook sneller bereikt. Wordt het project niet voor 100% volgestort of wordt het teruggetrokken? Dan wordt uw investeringsbedrag direct terug gestort in uw Wallet.

Voldoende saldo in uw Wallet
Het is belangrijk dat er voldoende saldo in uw Wallet staat om uw investering direct te kunnen afronden. Uiteraard blijft de 4 dagen bedenktijd voor de niet-ervaren investeerder op alle projecten van toepassing. Wanneer u zich binnen deze periode bedenkt, wordt het investeringsbedrag direct teruggeboekt naar uw Wallet. In uw persoonlijke 'Mijn Geldvoorelkaar.nl'-account kunt u de status van uw betaalschema en het rendement van uw portefeuille blijven volgen.

Bij Geldvoorelkaar.nl hechten wij veel waarde aan overzichtelijkheid voor onze investeerders. Deze nieuwe proceswijziging draagt bij aan een duidelijker proces, waarbij u als investeerder precies weet waar u aan toe bent. Het is een onderdeel van onze voortdurende inspanningen om u een betrouwbare en gebruiksvriendelijke omgeving te bieden.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, schroom niet contact met ons op te nemen via info@geldvoorelkaar.nl of bel ons op 085 - 2733 465.