Gefeliciteerd! Uw project is goedgekeurd en wordt binnenkort gepubliceerd

Lees hier hoe het proces verloopt

De stappen

Stap 1


U draagt zorg voor het aanleveren van alle publicatie voorwaarden en u ontvangt van ons de factuur 'publicatiekosten' ter betaling.

Stap 2


Wij starten met het inrichten van uw publicatiepagina. Onze partner BusinessPlan Company neemt contact met u op om het maken van uw pitch op te starten.

Stap 3


Tijdens een telefonisch interview wordt de inhoud van uw project besproken en vertaald naar een concept tekst inclusief afbeeldingen.

Stap 4


Geldvoorelkaar.nl rondt uw publicatiepagina af en vraagt uw goedkeuring voor publicatie. Uw project kan gepubliceerd worden!

 

 

 

 

 

 

 

Het belang van een goede pitch

Bij Geldvoorelkaar krijgt u de kans om bij meer dan 25.000 investeerders uw project onder de aandacht te brengen. Dat levert niet alleen financiering op, maar ook heel veel nuttige aandacht voor uw bedrijf! Het is dan ook belangrijk in één keer een verpletterende indruk te maken bij de investeerders.

Vanuit Geldvoorelkaar helpen we hierbij. Daarvoor maken we gebruik van het team van BusinessPlan Company. U wordt volledig ontzorgd en tegelijkertijd houd u de controle over de inhoud van uw verhaal.

Dien uw gegevens voor de pitch in mogelijk in en start zo snel mogelijk het publicatieproces.

Een aantal vragen en antwoorden

Waarom werken jullie met een externe partij?

Om het proces van pitch schrijven zo snel mogelijk te laten verlopen hebben we ervoor gekozen dit samen met BusinessPlan Company te doen. BusinessPlan Company bestaat sinds 2011 en werkt jaarlijks aan zo’n 80 tot 100 ondernemingsplannen. Zij hebben dan ook veel ervaring met het opstellen van sterke pitches.

Wat zijn de kosten van het publicatieproces?

De kosten zijn inbegrepen in de publicatiekosten van Geldvoorelkaar.nl. Hiervoor ontvangt u een separate factuur. U betaalt voor de diensten van BusinessPlan Company geen aanvullende kosten.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Uw gegevens worden doorgestuurd naar BusinessPlan Company zodat zij met u de pitch kunnen maken. We hebben met hen een verwerkersovereenkomst met duidelijke afspraken. Uw gegevens worden niet gebruikt voor doeleinden anders dan publicatie op het Geldvoorelkaar.nl platform.

Hoe het werkt en hoe lang het duurt

Nadat u het propositievoorstel vanuit Geldvoorelkaar.nl digitaal heeft ondertekend en de publicatievoorwaarden heeft afgerond neemt BusinessPlan Company binnen 2 werkdagen contact met u op. Er wordt een telefonisch interview ingepland. Dit interview vormt de basis voor uw pitch. Tijdens het gesprek wordt de verhaallijn bepaald en worden foto's en ander beeldmateriaal gevraagd om in uw pitch te verwerken.

De medewerker van BusinessPlan Company maakt een concept tekst inclusief beeldmateriaal. De concept tekst wordt met u doorgenomen en waar nodig worden wijzigingen aangebracht. Helemaal tevreden? Dan wordt de content naar Geldvoorelkaar.nl gestuurd ter verwerking in uw publicatiepagina.

De publicatiepagina wordt aangevuld met informatie vanuit Geldvoorelkaar.nl en u ontvangt een verzoek om de publicatiepagina goed te keuren voor publicatie. Vanaf interview tot publicatie van uw project op Geldvoorelkaar.nl duurt het traject gemiddeld 5-7 werkdagen.

Wat hebben we van u nodig?

Tijd voor een interview. Wij willen uw onderneming krachtig presenteren. Tijdens het interview wordt doorgevraagd op uw ambities en het onderscheidend vermogen van uw onderneming. Hoog resolutie afbeeldingen en mogelijk videomateriaal.

U kunt uw publicatie vormgeven met hoog resolutie afbeeldingen en mogelijk een korte video (maximaal 2 minuten). Goed beeldmateriaal helpt investeerders om de juiste indruk van uw onderneming te krijgen.

We ontvangen bij voorkeur 10 tot 12 hoog resolutie afbeeldingen. Een video is niet verplicht. Het kan zijn dat u al informatie heeft aangeleverd. Om de snelheid er in te houden kan de medewerker van Businessplan Company opnieuw vragen dit aan te leveren. Op naar een mooie publicatie en succesvolle funding!