Bas-Graaf

Bas de Graaf

Crowdfundingbemiddelaar

Mijn vader had een scheepstimmerbedrijf in Rotterdam, casco schepen, voorzien van aandrijving en motoren werden “bij ons” afgetimmerd en gereedgemaakt voor de vaart. Alles maatwerk en gerealiseerd door echte vaklieden. Zo leerde ik al jong dat samen hard werken en specialisme 'hand in hand' 'gaan. 

Ruim 10 jaar zet ik mij in om ondernemers te helpen op het gebied van strategie, groei en de daarvoor benodigde financiering. In 2013 ontdekte ik crowdfunding als financierings- en marketinginstrument.  Als Crowdfundingbemiddelaar breng ik maatwerk en specialisme van Geldvoorelkaar.nl bij elkaar. Talrijke keren heb ik ervaren hoe uitdagende projecten worden omgezet in kansen en mogelijkheden voor ondernemers. Echt fantastisch om in elk project weer de uitdaging met elkaar te realiseren.  

 

Een paar vragen aan Bas

Waar kom je vandaan?
Antwoord:Rotterdam geboren en getogen

Wat is je achtergrond/werkervaring?
Ruim 21 jaar ABN AMRO , Zakelijk Accountmanagement en Financierings specialist.
Vanaf 2008 zelfstandig ondernemer, nu met DGH Advies BV met de slogan: ik help ondernemers, ook aan geld.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?
Natuurlijk de combinatie van de mensen -echte professionals- en de innovatiekracht. Een geweldig goed en leuk team wat denkt in kansen. GVE heb ik na de geboorte in 2011 volwassen zien worden in een tijdgeest die schreeuwde om innovatie in het financieringslandschap maar ook durf en lef toont in deze dynamische branche. Een concreet voorbeeld is dat ik in een nauwe samenwerking met binnenvaartspecialist en intermediair Henk Schoonderwoerd de branche Binnenvaart heb weten te introduceren binnen GVE. De investeerders hebben nu in meer dan 15 projecten de ambities van binnenvaartschippers weten te realiseren en zelf een prima rendement gescoord. Een elk project is weer spannend en als het gerealiseerd wordt geeft het echt een kik!

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik hou van actie; ben graag op het water, maar ook sporten als mountainbiken, skien en voetbal.