Schellekens-Jan

Jan Schellekens

Crowdfundingbeoordelaar

Mijn doelstelling is het om ondernemers in het MKB als zelfstandige te adviseren en ondersteunen bij het realiseren van hun ambities waarvoor zij financiering(en) nodig hebben. Bij Geldvoorelkaar.nl ben ik daarvoor actief als beoordelaar van via het platform ingediende financieringsaanvragen. Dat doe ik in principe voor aanvragen in de regio Zuid Nederland. Nadat ik mijn beoordeling heb afgerond rapporteer ik mijn bevindingen aan de afdeling Risk. Daarnaast kan ik ondernemers ook rechtstreeks begeleiden bij een financieringsaanvraag. De beoordeling daarvan wordt in dat geval gedaan door een andere beoordelaar bij Geldvoorelkaar.nl. In mijn vrije tijd richt ik me op mijn gezin, fitness en hobby’s.

Een paar vragen aan Jan

Waar kom je vandaan?
Sinds ruim 25 jaar woon ik in Maasbracht (de grootste binnenhaven in Nederland) direct gelegen aan de A2/A73. Van daaruit kan ik snel en gemakkelijk mijn bestemmingen in Zuid Nederland bereiken.

Wat is je achtergrond/werkervaring?
Als oud bankier was ik ruim 25 jaren werkzaam op het gebied van zakelijk financieringen. Ca. 20 jaar geleden ben ik als zelfstandig consultant verder gegaan en ondersteun ondernemers in het MKB in de ruimste zin van het woord.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?
Mijn keuze om samen te werken met de professionals van Geldvoorelkaar.nl is vooral gedaan vanwege de hoge zorgvuldigheid  waarop zij Projecteigenarens verbinden met Investeerders. De voortdurende productontwikkeling biedt alle partijen veel mogelijkheden om tot verantwoorde en passende oplossingen te komen. 

Wat doe je in je vrije tijd?
Mijn vrije tijd besteed ik grotendeels aan mijn vrouw en twee inmiddels volwassen dochters. Naast regelmatig fitness en golf, ligt mijn grootste passie in de duiksport. Als ervaren duiker heb ik inmiddels veel mooie duiklocaties op de wereld mogen bezoeken.