Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren en getogen in Veenendaal. Dit is ook waar ik op dit moment woon. Wel zo handig, lang reizen naar kantoor zit er voor mij niet bij!

 

Wat is je werkervaring?

Tijdens en na mijn opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik ervaring opgedaan bij diverse beleggingsinstellingen als Relatiebeheerder. Na het afronden van mijn studie ben ik als zelfstandig marketingprofessional aan de slag gegaan. Hier heb ik o.a. businessclubs, evenementenbureaus en centrumgebieden ondersteund op gebied van marketing, communicatie en sales.

 

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?

Geldvoorelkaar.nl biedt ondernemers de mogelijkheid hun business te laten groeien waarbij gelijktijdig voor investeerders ook een leuke rentevergoeding te behalen valt. Direct investeren in echte mensen en de echte economie dus. Bij Geldvoorelkaar.nl komt mijn ervaring bij diverse beleggingsinstellingen én passie voor marketing perfect samen. Bovendien maakt het team van Geldvoorelkaar.nl dat het elke gezellig werken is.

 

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik veel weg, dagjes uit, op stap of in de sportschool. Ook reis ik graag. Van een weekendje citytrippen tot een zonnige strandvakantie of een meer actieve vakantie.