Dag van de Vastgoedfinanciering op 7 mei

29-04-2019
dag-van-de-vastgoedfinanciering-geldvoorelkaar-crowdfunding

Op dinsdag 7 mei 2019 is Geldvoorelkaar.nl aanwezig bij de Dag van de Vastgoedfinanciering in Amsterdam. Tijdens deze Dag kunt u twintig verschillende financiële instellingen ontmoeten en spreken over vastgoedfinanciering. Daarnaast kunt u deelnemen aan de vele themasessies en expertmeetings, waaronder de sessie over Alternatieve Vastgoedfinanciering.

Wij nodigen u van harte uit om de Dag van de Vastgoedfinanciering te bezoeken. Meer informatie over het programma en de verschillende sessies vindt u hier. Wilt u zich aanmelden voor de Dag? Gebruik dan de actiecode van Geldvoorelkaar.nl en ontvang € 100,- korting op de inschrijfkosten.

Korting op tarief voor onze relaties

Als relatie van Geldvoorelkaar.nl kunt u zich tegen een gereduceerd tarief aanmelden voor de Dag van de Vastgoedfinanciering. Dit doet u als volgt:

- Stuur een e-mail naar events@vastgoedjournaal.nl om u aan te melden;

- Vermeld in de e-mail de actiecode Geldvoorelkaar-relatie 100 euro korting;

- U ontvangt € 100,- korting op het tarief

Het gereduceerde tarief via Geldvoorelkaar.nl is € 295,- ex. BTW. Het reguliere tarief bedraagt € 395,- ex. BTW.

Opleiding Vastgoed financieren met crowdfunding

Onlangs stuurden wij u een uitnodiging voor onze opleiding voor adviseurs die wij in mei organiseren. Wij hebben hier een groot aantal reacties op mogen ontvangen en de meeste dagdelen zijn inmiddels vol.

Wilt u nog deelnemen aan deze kosteloze cursus voor adviseurs? Op vrijdagmiddag zijn er nog 15 plaatsen beschikbaar. Hoe u zich aan kunt melden, leest u hier. Wij ontmoeten u graag!