Dag van de Vastgoedfinanciering

15-09-2020

Geldvoorelkaar.nl is op maandag 21 september weer aanwezig bij de Dag van de Vastgoedfinanciering in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Hier zullen Edwin Adams (Directeur) en Wim Burger (Business Development Manager) namens Geldvoorelkaar.nl spreken in de sessie over Alternatieve Vastgoedfinanciering. Het programma dat aanvankelijk zou plaatsvinden in maart is verschoven naar 21 september. Alle vooraf ingeschreven sprekers en experts zijn ook aanwezig op deze nieuwe datum. Er komen zelfs nieuwe sprekers bij, want iedereen wil zich laten horen in september.

Vastgoedfinanciering in bijzondere tijden
De komende tijd staat de economie op z'n kop en zal er veel veranderen. Op deze dag worden de plannen van banken besproken en hoe zij de vastgoedsector bekijken, ook na de Coronacrisis. Veel facetten van vastgoedfinanciering komen aan bod deze dag. In de ochtend zijn 18 experts aanwezig voor een één-op-één tien minuten gesprek. De middag bestaat uit diverse themasessies.

Geldvoorelkaar.nl 
Wim Burger gaat presenteren over de volgende onderwerpen: crowdfunding/crowdfinance, eenvoudig structureren van vastgoedfinancieringen en over de voordelen voor investeerders (particulieren, vermogensbeheerders en institutionele investeerders) bij deelname aan (commercieel vastgoed) crowdfunding proposities.

Edwin Adams zal bij de expertmeeting aanwezig zijn van 10:30- 12:00 uur. Edwin zal in een één-op-één tienminuten-gesprek vragen beantwoorden over vastgoed financieren met informal investors, tips en tricks geven over succesvol vastgoed financieren met crowdfunding en het toekomstperspectief voor crowdfunding en vastgoed bespreken.

Verder verwachten we in september nog een aantal mooie vastgoedprojecten te publiceren op ons platform!

Meer weten over vastgoedfinanciering via crowdfunding? Lees onze website of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!