De nieuwsbrief voor de investeerders is uit

24-08-2020

De tweede nieuwsbrief van augustus 2020 voor de investeerders is uit. Lees via de link welke investeringskansen er momenteel zijn of bekijk direct de onderstaande nieuwsbrief.

Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
Nieuwsbrief- investeringskansen en enquête

Wellicht geniet u nog van uw vakantie of bent u inmiddels weer thuis of aan het werk? Team Geldvoorelkaar.nl heeft tijdens het mooie weer gewerkt aan interessante projecten. Deze weken zijn er weer nieuwe investeringskansen bijgekomen via Geldvoorelkaar.nl. Hieronder treft u de projecten aan waarin u nog kunt investeren. Verder treft u een enquête aan en we zouden het op prijs stellen als u de vragenlijst invult.

Bestaande investeringskansen

1. Project: herfinanciering bedrijfspand Soesterberg

Het project is op dit moment voor 88% gefund. Er kan dus nog geïnvesteerd worden. Het project is een co-financiering met informal investors. Het project met de informal investors is inmiddels 100% gefund (€ 300.000 euro).

Investeren in deze hypothecair gedekte lening? Bekijk de pitch.

2. Project: aankoop beleggingspand Venlo II
Dit project is inmiddels voor bijna 60% gefund. Bedrijfspand Venlo betreft een combinatie financiering die is opgesplitst in beleggingspand Venlo I en beleggingspand Venlo II. Beleggingspand Venlo I is inmiddels voor 100% gefund.

Meer informatie over deze hypothecair gedekte lening vindt u in de pitch.

3. Project: aankoop bedrijfspand Autoplaza
Om het project nog aantrekkelijker te maken voor investeerders, heeft de geldnemer besloten om het rentepercentage te verhogen van 6% naar 7%. Deze aanpassing is doorgerekend en dit past ruimschoots binnen de berekende vrije cashflow. De risicoclassificatie blijft ongewijzigd op 5 gehandhaafd. Het project is inmiddels voor bijna 50% gefund.

Meer informatie vindt u in de pitch.

Lees meer
Nieuwe investeringskans

Vrijdag 21 augustus kunt u investeren in een nieuw project voor de herontwikkeling van een vastgoedproject te Bussum.

Project: Herontwikkeling vastgoedproject in Bussum

De lening wordt aangevraagd als Vastgoedlening met een looptijd van 36 maanden en een bruto rentevergoeding van 5% per jaar.

Meer informatie over de hypothecair gedekte lening vindt u in de pitch.
Bekijk de pitch
Wat is uw ervaring met crowdfunding?

Deel uw mening en doe mee met de investeerders enquête van CrowdfundingCijfers.nl in opdracht van RVO (de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

 

Het doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de motivaties van investeerders. Hoe vaak en hoeveel heeft u geïnvesteerd en welke overwegingen zijn van belang bij het doen van een investering?

 

Het invullen van de enquête neemt ongeveer 5 minuten in beslag. We delen de resultaten achteraf via onze website en we delen de resultaten ook in onze volgende nieuwsbrief.

 

Deelname aan de enquête is anoniem. Aan het einde van de enquête kunt u uw email adres opgeven, zodat u eenmalig op de hoogte gebracht kunt worden over de resultaten van het onderzoek. Na afloop van het onderzoek wordt uw email adres uit de database van CrowdfundingCijfers verwijderd. Heeft u de enquête ingevuld, maar wilt u toch liever niet dat uw inzending behandeld wordt, dan kunt u direct na het invullen van de enquête een verzoek indienen om uw data te laten verwijderen.

Vul de enquête in
info@geldvoorelkaar.nl
085 - 2733 465
Facebook Twitter LinkedIn
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Stuur een mailtje met 'afmelden nieuwsbrief' naar info@geldvoorelkaar.nl