Geldvoorelkaar.nl ontvangt Keurmerk op geslaagd congres van Stichting MKB Financiering

31-10-2019
mkb-financiering-geldvoorelkaar-keurmerk

Edwin Adams (rechts) ontvangt namens Geldvoorelkaar.nl het Keurmerk Erkend MKB Financier van Ronald Kleverlaan (links)

Gisteren was Geldvoorelkaar.nl aanwezig bij het congres Het beroep financieringsadviseur binnen de turbulente financieringsmarkt, dat werd georganiseerd door Stichting MKB Financiering. Het congres werd gehouden in het Muntgebouw in Utrecht.

Crowdfunding markt Nederland groeit hard


Tijdens het evenement werden verschillende inspirerende presentaties gegeven, waarin aandacht werd besteed aan het beroep en de rol van financieringsadviseur in een financieringsmarkt die sterk verandert. In 2018 groeide de totale crowdfundingmarkt in Nederland met 32% ten opzichte van 2017. Als platform groeit Geldvoorelkaar.nl nog harder: in de januari tot en met september 2019 maakte Geldvoorelkaar.nl 124,5% groei door, ten opzichte van dezelfde periode in 2018.

Bron: onderzoek Stichting MKB Financiering

Professionalisering van de financieringsmarkt


Vanuit onze rol als crowdfundingplatform was het verheugend om te zien dat de zaal vol zat met adviseurs die een positieve bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling en professionalisering van de financieringsmarkt.

Tijdens het evenement in Utrecht nam Geldvoorelkaar.nl officieel het keurmerk Erkend MKB Financier in ontvangst. Daarmee behoren we tot de eerste elf mkb-financiers die aan de kwaliteitsnormen van de Stichting MKB Financiering voldoen. Het keurmerk werd uitgereikt door Ronald Kleverlaan, voorzitter van de Stichting MKB Financiering (zie onderstaande foto).