De investeerders nieuwsbrief van augustus is uit

19-08-2021

Lees hieronder de investeerders nieuwsbrief van augustus en deel hem met uw contacten.

Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
Stabiel netto rendement | Betalen met iDeal | Nieuwe investeringskansen

Beste investeerder,

We openen de nieuwsbrief graag met goed nieuws: 'De Nederlandse economie is in het tweede kwartaal van dit jaar met maar liefst 9,7 procent gegroeid ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder' blijkt dinsdag uit eerste berekeningen van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Positief nieuws, want ook wij merken dat ondernemers weer durven te investeren in hun bedrijf.

Ook in deze nieuwsbrief hebben we dus weer een aantal interessante investeringskansen voor u. Zo kunt u investeren in Lexis Beheer II (24669) van ondernemer Lex van Hoepen, inmiddels geen onbekende meer op ons platform. Of bekijk bijvoorbeeld de pitch van River Aanhangwagens II (24487).

Verder in deze nieuwsbrief maken we u weer attent op interessant nieuws uit diverse media en vindt u extra informatie over betalen met iDeal.

Ik wens u veel leesplezier toe. En heeft u nog interessante suggesties voor onze nieuwsbrief, deel deze dan vooral met onze marketing & communicatie medewerker Maritte Smans (m.smans@geldvoorelkaar.nl).

Vriendelijke groet,
Edwin Adams
Directeur Geldvoorelkaar.nl

Statistieken: Een stabiel gemiddeld netto rendement van 4,27%

We houden voor u periodiek de statistieken bij, want u wilt natuurlijk weten waar u bij ons aan toe bent.

Op de statistiekpagina vindt u de nieuwe cijfers vanaf de start van Geldvoorelkaar.nl tot 1 juli 2021 (berekend op 6 augustus 2021). U krijgt onder andere inzicht in het totaal aantal gefinancierde projecten, het totaal geïnvesteerde bedrag en het gemiddelde rendement.

We zijn blij u te kunnen melden dat, ondanks corona, het netto rendement van de portefeuille stabiel blijft. Het gemiddelde netto rendement is 4,27% per jaar.

Inzicht in het rendement van uw persoonlijke portefeuille? Na inloggen kunt u direct uw persoonlijke statistiekgegevens inzien via: 'mijn statistieken'.

Bekijk statistieken
Nieuws: 'Nederlandse economie veert terug na lockdown, recessie voorbij'

'De Nederlandse economie is in het tweede kwartaal van dit jaar met maar liefst 9,7 procent gegroeid ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder, blijkt dinsdag uit eerste berekeningen van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Vergeleken met het eerste kwartaal komt de economische groei uit op 3,1 procent. Daarmee is Nederland nu officieel uit recessie.' Aldus NU.nl.

'Die sterke jaar-op-jaar-groei is de sterkste groei op jaarbasis ooit. Dat komt vooral door de lockdown waarin Nederland een jaar geleden zat, waardoor het bruto binnenlands product (bbp) toen een stuk lager uitviel. Ten opzichte van het tweede kwartaal van 2019 is de Nederlandse economie nog altijd een fractie kleiner: 0,4 procent. Daarmee presteert ons land beter dan het Europese gemiddelde, zegt het CBS in een toelichting.'

Het hele artikel lezen? Klik hier ➜
Nieuws: 'In de eerste helft van 2021 is in Nederland 358 miljoen euro gecrowdfund'

'Crowdfunding groeit als nooit tevoren: in de eerste helft van 2021 is 358 miljoen euro met crowdfunding gefinancierd. Dat is een verdubbeling ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, toen 178 miljoen euro werd opgehaald.' Aldus crowdfundingcijfers.nl.

'Tijdens coronajaar 2020 nam het gebruik van crowdfunding voor ondernemingen af. In de eerste helft van 2021 maakten ondernemers juist weer meer gebruik van crowdfunding – meer zelfs dan ooit tevoren. Ondernemingen haalden in de eerste helft van 2021 in totaal 320,1 miljoen euro op via crowdfunding, met als gemiddeld succesvol opgehaald bedrag 260.000 euro.'

Edwin Adams: 'Ik kan beamen dat ondernemers de weg naar ons weten te vinden. Momenteel ervaren wij groei van ruim 60% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.'

Benieuwd naar het hele artikel? Klik hier ➜
Investeringskansen: Llexis Beheer II en River Aanhangwagens II

We kunnen u wederom een paar mooie investeringskansen aanbieden. Op dit moment nog in voorpublicatie maar aanstaande vrijdag 20 augustus en maandag 23 augustus live: Llexis Beheer II en River Aanhangwagens.

Lexis Beheer II (24669)
Onroerend goed | Bedrag: € 250.000,- | Rente: 6% | Looptijd: 60 mnd. | Flexlening

De makelaars in vastgoed, assurantie- en kredietportefeuilles weten Lex van Hoepen - inmiddels een bekende ondernemer op ons platform - steeds beter te vinden. Voor dit project is hij op zoek naar werkkapitaal zodat hij een verhuurd pand in Roermond kan aankopen. Wilt u meer weten van dit project?

Bekijk hier de pitch ➜

 

River Aanhangwagens II (24487)
Werkkapitaal | Bedrag: € 55.000,- | Rente: 7,5% | Looptijd: 60 mnd. | Annuïtaire lening

In oktober 2020 is deze jonge en ambitieuze ondernemer gestart met zijn bedrijf River Aanhangwagens. Zijn eerste project is succesvol gefinancierd en sindsdien heeft hij goeie resultaten behaald. Om door te kunnen groeien is voorraad nodig en hiervoor wend hij zich wederom tot u. Meer weten?

Bekijk hier de pitch ➜

Bekijk hier al onze projecten
Teasers: Deze investeringskansen komen eraan
 • Aankoop voormalig huurpand Zwolle
  Doelbedrag: € 490.000,- | Rente: 5,5%

 • Werkkapitaal ten behoeve van uitbreiding vastgoedportefeuille
  Doelbedrag: € 50.000,- | Rente: 6%

 • Werkkapitaal vastgoedproject
  Doelbedrag: € 600.000,- | Rente: binnenkort bekend

 • Vastgoedproject in Almere
  Doelbedrag: € 1.000.000,- | Rente: 5%

 • Management buy-in
  Doelbedrag: € 150.000,- | Rente 6,5%

 • Vliegtuigfinanciering
  Doelbedrag: € 1.500.000 | Rente: binnenkort bekend
Gemakkelijk uw investeringen overmaken met iDeal

Een tijdje geleden konden we u vertellen dat u uw investeringen inmiddels ook kunt overmaken met iDeal. Ideaal, want waar u ook bent, via de iDeal link is uw investering zo gepiept.

Enkele oplettende investeerders wezen ons erop dat het nummer van de betaalrekening anders is dan ons rekeningnummer. Nu online betaalfraude steeds vaker voorkomt kunnen wij ons voorstellen dat u hier misschien ook vragen over heeft.

Het klopt dat als u iDeal gebruikt het nummer van de betaalrekening anders is dan het betaalrekening nummer dat we altijd hebben gecommuniceerd. Het betaalrekening nummer dat gelinkt zit aan de iDeal link is een 'tussen' rekeningnummer. Maakt u uw investering over, dan komt het bedrag tijdelijk op deze tussenrekening te staan. Vanaf deze rekening wordt het automatisch overgeboekt op de betaalrekening van onze stichting Klantengelden Geldvoorelkaar.nl.

Het iDeal rekeningnummer van de tussenrekening is: NL21INGB0674773837. Ziet u dit rekeningnummer staan terwijl u uw investering overmaakt, dan weet u dat het bedrag naar ons wordt overgemaakt en niet op een malafide betaalrekening beland.

In een tijdperk waarin we steeds meer moeten oppassen voor online betaalfraude bieden we u uiteraard ook nog steeds de optie aan om uw investering handmatig via bankoverschrijving naar ons over te maken. Dit is het rekeningnummer dat we daar altijd voor gebruiken: NL39INGB0700071016 (op naam van Stichting Klantengelden Geldvoorelkaar.nl).

Mocht u verder nog vragen hebben over betalen met iDeal, dan staan onze klantenservice medewerkers u graag te woord. Zij zijn te bereiken op 085-2733 465 en via klantenservice@geldvoorelkaar.nl.

info@geldvoorelkaar.nl
085 - 2733 465
Facebook Twitter LinkedIn
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf uitzetten in uw eigen omgeving bij ‘Mijn gegevens’