Openingstijden klantenservice en betalingen gedurende de feestdagen

08-12-2023

In verband met de naderende feestdagen informeren wij u graag tijdig over de openingstijden van onze klantenservice en de mogelijke vertragingen in het betaalverkeer. Voor dringende zaken adviseren wij u contact op te nemen vóór of na de feestdagen. Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar toe.

Openingstijden klantenservice
Tijdens de kerstdagen, op 25 en 26 december 2023, is de klantenservice van Geldvoorelkaar.nl niet bereikbaar. Ook op nieuwjaarsdag op 1 januari 2024 is onze klantenservice niet bereikbaar. Wij verontschuldigen ons voor eventueel ongemak en vragen om uw begrip voor deze openingstijden.

Aangepaste dienstverlening banken
Wij wijzen u graag op de mogelijke vertraging die kan ontstaan met betrekking tot het betaalverkeer rond de feestdagen. Met name de verzamelbetalingen voor 'oude projecten' die niet via de Wallet worden uitbetaald, kunnen vertraging oplopen door de aangepaste dienstverlening van banken. Wij streven ernaar de impact op de uitbetalingen tot een minimum te beperken en danken u voor uw geduld en begrip.